Vrijwilligers

Vrijwilligers

Vrijwilligers zorgen voor die extraatjes die voor bewoners veel verschil kunnen maken. Door de inzet van een enthousiaste groep vrijwilligers is de cafetaria dagelijks geopend. Dit geeft bewoners de mogelijkheid om sociale contacten uit te bouwen.

Ons EKA-team kan rekenen op het team vrijwilligers bij het begeleiden van bewoners bij de grotere evenementen maar ook bij kleinere activiteiten. Daarnaast bieden zij ook ondersteuning bij huishoudelijke taken zoals hulp in onze wasserij, hebben ze oog voor het groen in huis, …

Door de jaren heen zijn zij een creatieve meerwaarde geworden in ons woonzorgcentrum.

Vrijwilligers
Vrijwilligers
Vrijwilligers
Vrijwilligers

Kom jij ons team als vrijwilliger versterken?

Ben jij graag actief? Kan jij overweg met een rolwagen en hou jij ervan om samen op uitstap te gaan? Wij zijn steeds op zoek naar sociaal ingestelde personen die een stukje van hun vrije tijd in onze bewoners willen investeren. Voel jij jezelf aangesproken, contacteer ons dan gerust.

ik meld me aan

Samen tegen eenzaamheid: klein gebaar, grote impact

Help je mee aan het creëren van een warme, verbonden gemeenschap?

Eenzaamheid aanpakken begint met eenvoudige, liefdevolle gebaren. Of het nu gaat om een vriendelijk 'hallo', een telefoontje naar een oude bekende, of het buitenzetten van de vuilnisbak voor de buurman – elk gebaar telt!

Samen kunnen we bruggen bouwen, harten verwarmen en eenzaamheid aanpakken. Maak jij samen mee het verschil?

lees meer alle berichten

Haerlebout en Duinroos vieren 10-jarig bestaan!

10 jaar Haerlebout en Duinroos! 

Om die reden werd er op 28 juni een ganse feestdag georganiseerd! ’s Middags konden bewoners en medewerkers genieten van een heerlijke BBQ met een optreden en aansluitend een dessertbuffet. ’s Avonds ging Squatina voor een gezellig samenzijn met alle medewerkers van Haerlebout met een toffe quiz!

Hartelijk wonen en werken in een unieke omgeving -> daar gaan wij voor!

lees meer alle berichten