ZORGLABEL

Ons hart klopt voor u

Zorg CDV

Vanaf halfweg maart zenden Radio 1 en 2 radiospots van de campagne “Ons hart klopt voor u” uit. Via deze link kan u ook de radiospots zelf beluisteren (er zijn 4 verschillende versies. Zelf krijgen wij het helemaal warm van het koortje.  

Wij zetten ons mee in om van ”Ons hart klopt voor u “een bekend merk te maken. Zo kan iedereen zien wat wij allemaal al lang weten: dat de medewerkers in onze woonzorgcentra zich met hart en ziel inzetten om hun bewoners met de beste zorgen te omringen!

Waarom deze campagne?

De residentiële ouderenzorg kampt met een slecht imago in de media. Negatief nieuws krijgt vaak de overhand. En dat is jammer. Want een goed imago is belangrijk voor het aantrekken van cliënten én medewerkers. Zorgnet Icuro nam daarom begin 2019 het initiatief om een brede communicatiecampagne op te zetten. Zij werken daarvoor samen met communicatiebureau Choco.

Deze campagne wil de ouderenzorgvoorzieningen in de social profit beter in de markt zetten en hen als ”merk “positioneren. Het doel is om tot een beter imago en tot meer bekendheid van de social profit voorzieningen bij ouderen, hun familie en netwerk, maar ook bij doorverwijzers, potentiële medewerkers en de pers.

HB

De ouderenzorgvoorzieningen van Zorgnet-Icuro willen hét referentienetwerk zijn voor mensgedreven ouderenzorg. Ons hart klopt voor u. Hier staan mens en zorg centraal.

Wij onderschrijven 6 engagementen waarvan iedereen deze, zonder uitleg, begrijpt.
Die jou aanspreken en waarvan men spontaan zegt:

“Ja, ik vind dat ook belangrijk. Ja, dat klopt voor mij! “


1. Hier krijgt u persoonlijke zorg, afgestemd op uw noden, want ons hart… klopt voor u

2. Hier vindt u een hartelijke thuis: wij creëren een veilige, warme en vertrouwde omgeving en bouwen zo mee aan een nieuwe thuis

3. Hier werken warme, gemotiveerde én deskundige mensen: zij geven echt om u en om elkaar

4. Hier bespreken we uw zorgtraject zoveel mogelijk in dialoog: zowel met u als met uw naasten

5. Hier staan uw levenskwaliteit en uw welzijn centraal: we gaan er steeds respectvol en verantwoordelijk mee om

6. Hier gaan al onze inkomsten naar uw zorg én onze medewerkers: dat is de kern van ons sociaal ondernemerschap


Op www.onshartkloptvooru.be kan je aan de hand van enkele zoekfilters (regio, zorgnood) jouw woonzorgcentrum naar voorkeur terugvinden.   

zorg Engelendale

Samen tegen eenzaamheid: klein gebaar, grote impact

Help je mee aan het creëren van een warme, verbonden gemeenschap?

Eenzaamheid aanpakken begint met eenvoudige, liefdevolle gebaren. Of het nu gaat om een vriendelijk 'hallo', een telefoontje naar een oude bekende, of het buitenzetten van de vuilnisbak voor de buurman – elk gebaar telt!

Samen kunnen we bruggen bouwen, harten verwarmen en eenzaamheid aanpakken. Maak jij samen mee het verschil?

lees meer alle berichten

Haerlebout en Duinroos vieren 10-jarig bestaan!

10 jaar Haerlebout en Duinroos! 

Om die reden werd er op 28 juni een ganse feestdag georganiseerd! ’s Middags konden bewoners en medewerkers genieten van een heerlijke BBQ met een optreden en aansluitend een dessertbuffet. ’s Avonds ging Squatina voor een gezellig samenzijn met alle medewerkers van Haerlebout met een toffe quiz!

Hartelijk wonen en werken in een unieke omgeving -> daar gaan wij voor!

lees meer alle berichten