Vrijwilligers

Vrijwilligers

Vrijwilligers zorgen voor die extraatjes die voor bewoners veel verschil kunnen maken. Door de inzet van een enthousiaste groep vrijwilligers is de cafetaria dagelijks geopend. Dit geeft bewoners de mogelijkheid om sociale contacten uit te bouwen.

Ons EKA-team kan rekenen op het team vrijwilligers bij het begeleiden van bewoners bij de grotere evenementen maar ook bij kleinere activiteiten. Daarnaast bieden zij ook ondersteuning bij huishoudelijke taken zoals hulp in onze wasserij, hebben ze oog voor het groen in huis, …

Door de jaren heen zijn zij een creatieve meerwaarde geworden in ons woonzorgcentrum.

vrijwilligers
cafetaria

Kom jij ons team als vrijwilliger versterken?

Ben jij graag actief? Kan jij overweg met een rolwagen en hou jij ervan om samen op uitstap te gaan? Wij zijn steeds op zoek naar sociaal ingestelde personen die een stukje van hun vrije tijd in onze bewoners willen investeren. Voel jij jezelf aangesproken, contacteer ons dan gerust.

ik meld me aan

Opendeur gaw Duinroos - Hoe was het?

Zaterdag 23 april 2022 – locatie: onze groep van assistentiewoningen Duinroos – Middelkerke.

Wij hadden alvast het goede weer mee. Er werd gezorgd voor een feestelijke inkom die ook de gezellige sfeer weergeeft van onze voorziening.

lees meer alle berichten

't Ponton vs Biopluktuin in de Tuinen van Stene

Wij, woonzorgcentrum ’t Ponton en de biopluktuin in de Tuinen van Stene, het landbouwpark van stad Oostende dat wordt beheerd door vzw Buitengoed, delen met veel trots mee dat zij sinds mei 2022 een samenwerkingsovereenkomst aangaan. Wij wilden deze bijzondere samenwerking in de kijker zetten en ‘Hoe kan het ook anders?’ in combinatie met een lokaal vers hapje en drankje aanbieden aan alle aanwezigen.

lees meer alle berichten