keuken 't Ponton

Menu

Wat eten wij vandaag? Op regelmatige basis zitten wij samen met onze bewoners om te luisteren naar wat zij lekker vinden of graag willen zien terugkomen op hun bord. Zo blijft het aanbod steeds gevarieerd. Ons keukenteam zorgt dagelijks voor gezonde, aangepaste en lekkere maaltijden die beantwoorden aan de hedendaagse kwaliteitsnormen.

Behalve smaak hechten wij ook belang aan factoren zoals gezelligheid, keuze en presentatie. Op feestdagen mag het wat specialer zijn en zorgen wij voor feestmenu’s. Aangepaste maaltijden en dieetvoeding zijn voor ons geen onbekend terrein. Alle maaltijden worden in de leefruimte geserveerd, dit gaat door in een aangename sfeer die het sociale contact alleen maar ten goede komt en waarbij de gepaste ondersteuning wordt aangeboden door ons zorgpersoneel.   
 

Hieronder kan je onze menu's raadplegen. Dit kan door omstandigheden soms wijzigen.

Opendeur gaw Duinroos - Hoe was het?

Zaterdag 23 april 2022 – locatie: onze groep van assistentiewoningen Duinroos – Middelkerke.

Wij hadden alvast het goede weer mee. Er werd gezorgd voor een feestelijke inkom die ook de gezellige sfeer weergeeft van onze voorziening.

lees meer alle berichten

't Ponton vs Biopluktuin in de Tuinen van Stene

Wij, woonzorgcentrum ’t Ponton en de biopluktuin in de Tuinen van Stene, het landbouwpark van stad Oostende dat wordt beheerd door vzw Buitengoed, delen met veel trots mee dat zij sinds mei 2022 een samenwerkingsovereenkomst aangaan. Wij wilden deze bijzondere samenwerking in de kijker zetten en ‘Hoe kan het ook anders?’ in combinatie met een lokaal vers hapje en drankje aanbieden aan alle aanwezigen.

lees meer alle berichten