Goedbus

De Zandhille - gebruikersraad

Goed-bus on tour!

Zoals voordien aangekondigd, mochten wij op 8 maart 2022 bezoek ontvangen van de ‘Goed-bus’!

Heel wat bewoners, die bij ons in de assistentiewoningen De Zandhille verblijven, kwamen even naar beneden om de mobiele thuiszorgwinkel van dichtbij te bekijken.

Wij hoorden heel wat positieve reacties. Er werd advies gegeven en samen gingen ze aandachtig op zoek naar de juiste oplossingen bij de vragen. Bewoners zijn tevreden dat ze de verplaatsing naar de Goedwinkel niet hoeven te doen.

Angeline kocht bv. een bokaalopener! ADVYS Bokaalopener Jarkey - Goed thuiszorgwinkel Zij was heel blij met haar aankoop!

Iedereen was enthousiast.

Hierdoor hebben wij samen besloten om de ‘Goed-bus’ om de 6 maanden een bezoekje te laten brengen aan De Zandhille! Bewoners kunnen ondertussen al aangeven welke hulpmiddelen zij dan willen ontdekken of waar zij een oplossing voor zoeken.

Maar misschien dat de bus de volgende keer eens door de carwash gaat vooraleer hij stopt aan onze deur. 😉

In onze gebruikersraad mochten wij enkele medewerkers van Familiehulp verwelkomen. Zij stelden hun aanbod zorg – en dienstverlening voor. Elke aanwezige kreeg een uitgebreide map met informatie. 

Last but not least was er nog een feestelijke mededeling: wij vieren dit jaar 15 jaar ADL Cluster en dit zullen wij samen met de bewoners van De Zandhille vieren!

Hierover later meer!

bokaalopener
Familiehulp op bezoek

Duofiets wordt letterlijk warm gereden door Jo Planckaert en het dagelijks bestuur van Squatina!

Slechts een handjevol mensen waren op de hoogte dat op donderdag 22/09/2022 de duofiets werd geleverd! De verrassing voor bewoners en medewerkers was groot en werd feestelijk onthaald.

lees meer alle berichten

18/10/2022 Vorming voor professionele zorgverleners ivm de werking van ons centrum voor dagverzorging 't Ponton

Leer tijdens deze vormingssessie de werking van ons Centrum voor dagverzorging kennen.
Er is ook tijd voor een rondleiding, vragen, koffie en gebak.

lees meer alle berichten